Specialistii site-ului nostru iti ofera si previziuni anuale pentru zodiacul european pentru fiecare zodie. Citeste si horoscopul anului 2014 pentru zodia ta europeana, pe domenii de interes: dragoste, cariera si financiar.

Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc Tigru 2013Horoscop Chinezesc Tigru 2013
Sfaturi de care ar trebui să ţină cont nativul Tigru în Anul Şarpelui 2013-2014

Perspective generale
Anul Şarpelui poate fi destul de important pentru Tigru, chiar dacă unele evenimente petrecute pe parcursul lui îi vor pune răbdarea la încercare. Anul Şarpelui 2013-2014 îi va permite tigrului să-şi consolideze ultimele realizări, să dobândească noi aptitudini şi să se pregătească pentru progresele pe care le va face în anii viitori. Călătoriile şi interesele personale îi vor aduce multe satisfacţii.

Perspectivele profesionale
Concentrându-şi atenţia asupra problemelor care îi sunt familiale şi îmbogăţindu-şi experienţa, nativul Tigru va reuşi să producă o impresie foarte bună, datorită căreia, în momentul în care se va ivi o oportunitate interesantă, va constata că se află exact în poziţia care îi permite să profite din plin de ea. Totuşi, nativul Tigru trebuie să se gândească în ce direcţie şi-ar dori să evolueze cariera lui şi care ar putea fi metodele care l-ar putea ajuta să facă progresele pe care şi le doreşte. Ideile şi planurile pe care şi le face în Anul Şarpelui pot avea o mare importanţă în viitor.

Situaţia financiară
În Anul Şarpelui 2013-2014 zodia Tigru va avea de făcut numeroase cheltuieli, ceea ce înseamnă că fondurile lui vor fi puternic afectate. Drept urmare, el trebuie să ştie că se afla într-un an în care se impune un management financiar foarte atent şi evitarea oricărui risc.

Relaţii interumane
Anul Şarpelui va fi un an aglomerat, cu numeroase evenimente, atât pe plan familial, cât şi social. În cea mai mare parte, în acest an nativul Tigru se va afla în relaţii bune cu toată lumea din jurul său. Însă numai dacă va fi atent cu cei apropiaţi, dacă îi va consulta înainte de a lua o decizie şi dacă va da dovadă de mai multă înţelegere atunci când opiniile sale vor intra în contradicţie cu opiniile altei persoane. De asemenea, este indicat că nativul Tigru să-şi ia măsuri de precauţie ori de câte ori ajunge într-o situaţie care poate deveni dificilă. Altfel, nativul Tigru poate avea unele probleme în Anul Şarpelui de apă 2013-2014.