Specialistii site-ului nostru iti ofera si previziuni anuale pentru zodiacul european pentru fiecare zodie. Citeste si horoscopul anului 2014 pentru zodia ta europeana, pe domenii de interes: dragoste, cariera si financiar.

Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc Bivol/Bou 2013

Horoscop Chinezesc Bivol/Bou 2013
Horoscop Bivol/Bou 2013 - Perspectivele Bivolului în Anul Şarpelui 2013-2014

Perspective generale
Boul/Bivolul prosperă în toţi anii aflaţi sub semnul Şarpelui, aşa că în 2013 se va simţi atât de însufleţit şi de motivat cum nu a mai fost de mult. Ca atare, stabilindu-şi nişte obiective clare, apoi muncind cu râvnă pentru a le atinge, el va obţine rezultate foarte îmbucurătoare. Eforturile, răbdarea şi sârguinţa îi vor fi răsplătite. În plus, viaţa familială îi va aduce o mulţime de satisfacţii, în timp ce viaţa socială îi va oferi şansa să-şi facă noi prieteni. Iar pentru Boii/Bivolii necăsătoriţi, perspectiva unei relaţii serioase este foarte promiţătoare.

Perspective profesionale pentru zodia Bivol/Bou în Anul Şarpelui 2013-2014
De data aceasta Horoscopul Chinezesc anunta un an al oportunităţilor importante pentru zodia Sarpe. Depunând un efort susţinut pentru a-şi consolida poziţia actuală şi profitând de şansele care se vor da, nativul Bou va reuşi, pe de o parte, să facă progrese frumoase, pe de altă parte, să-şi utilizeze mai eficient talentele. Rezultatele obţinute în 2013 îi vor ajuta pe mulţi dintre cei ce sunt născuţi în zodia Bivol/Bou să o pornească pe drumul care îi va duce în viitor spre noi succese.

Situaţia financiară a Boului/Bivolului în Anul Şarpelui 2013
An bun în ceea ce priveşte finanţele, în special min ceea ce priveşte mărirea fondurilor economisite pentru viitorul ceva mai îndepărtat. Dar, chiar dacă veniturile suplimentare îl vor scăpa de unele griji, nativul Bou trebuie să ţină evidenţa cheltuielilor. Excesele s-ar putea datora în special prea deselor ieşiri în societate, aşa încât ar fi indicat să reducă pe cât posibil cheltuielile personale în exces.


Relaţii interumane
Pe parcursul Anului Şarpelui 2013, Bivolul/Boul va avea parte de multă fericire şi mult ajutor din partea familiei şi a prieteniilor. Totuşi, dacă va avea o idee nouă, este indicat să-i consulte pe cei dragi înainte de a o pune în aplicare, deoarece va avea numai de câştigat de pe urma sugestiilor acestora. Totodată, nativul Bou nu trebuie să-şi iasă prea repede sau prea des din fire, pentru că nervii îi pot afecta viaţa personală. În general Anul Şarpelui 2013-2014 este considerat a fi un an bun pentru înfiriparea unor prietenii noi şi excelent pentru legături sentimentale.

Sănătate
De obicei nativul Bou are o constituţie robustă, însă în anul 2013 el trebuie să aibă grijă de sănătatea lui. Chiar dacă o să aibă o mulţime de treburi în acest an, nu este bine să-şi neglijeze sănătatea.