Specialistii site-ului nostru iti ofera si previziuni anuale pentru zodiacul european pentru fiecare zodie. Citeste si horoscopul anului 2014 pentru zodia ta europeana, pe domenii de interes: dragoste, cariera si financiar.

Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc Iepure 2013

Horoscop Chinezesc Iepure Pisica 2013

Horoscop Chinezesc Iepure 2013 - Sfaturi de care ar trebui să ţină cont zodia Iepure (Pisică) în Anul Şarpelui 2013-2014

Perspective generale
Anul Şarpelui 2013 este un an pozitiv pentru Iepure, un an care îi va permite să-şi dezvolte ideile şi planurile, creându-i toate condiţiile pentru ca să poată face progrese frumoase. Satisfacţii deosebite îi vor da aptitudinile proaspăt dobândite şi subiectele de interes pe care le va aprofunda în acest an.

Perspectivele profesionale pentru Iepure (Pisică) în Anul Şarpelui 2013
Considerând că a venit timpul să facă progrese, numeroşi nativ Iepure se vor apuca de treabă cu mai multă hotărâre decât în anii precedenţi. Perseverenţa lor, dublată de talentele şi de firea lor agreabilă, îi va ajuta ca în 2013 să obţină rezultate impresionante. Şi Iepurii care-şi caută un loc de muncă vor avea câteva ocazii excelente în cursul acestui an, dintre care unele se vor ivi într-un mod curios, pur accidental. Pentru zodia Iepure intr-un horoscop 2013 Anul Şarpelui 2013-2014 se anunta a fi un an al oportunităţilor şi progreselor în plan profesional.
Situaţia financiară a zodiei Iepure (Pisică) în anul Şarpelui
Orice creştere a veniturilor va fi bine venită, însă acest an poate fi cam costisitor din cauza achiziţiilor făcute, în special pentru casă, dar şi a reparaţiilor diverse şi, în unele cazuri, a cheltuielilor necesitate de mutarea într-o altă locuinţă. Iepurele trebuie să fie, ca întotdeauna, cu ochii în patru în ceea ce priveşte cheltuielile. Resursele financiare necesită un management atent în anul 2013.

Relaţiile interumane pentru Iepure (Pisică) în 2013
Un an plăcut, în care zodia Iepure se va bucura, de multe ori, de ajutorul util al celor din jurul său. Este indicat însă să se ferească de orice bârfă şi orice indiscreţie. Iepurii care doresc să-şi găsească noi prieteni sau să ducă o viaţă socială mai activă, vor constata că vor fi ceva mai fericiţi în Anul Şarpelui dacă vor ieşi mai frecvent în lume. Pe parcursul acestui an există posibilitatea ca preocupările personale să-i umple viaţa de bucurie. De aceea, el trebuie să aibă grijă să le aloce suficient timp.