Specialistii site-ului nostru iti ofera si previziuni anuale pentru zodiacul european pentru fiecare zodie. Citeste si horoscopul anului 2014 pentru zodia ta europeana, pe domenii de interes: dragoste, cariera si financiar.

Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Horoscop Dragon 2013


Horoscop Chinezesc Dragon 2013

Horoscop Chinezesc Dragon 2013 - Sfaturi de care ar trebui să ţină cont zodia Dragonul în Anul Şarpelui 2013-2014

Perspective generale
Daca isi stabileste obiective clare si isi utilizeaza eficient timpul disponibil, Dragonul se poate astepta sa obtina in Anul Sarpelui 2013 rezultate satisfacatoare aproape in toate sferele vietii sale. Anul 2013 se anunta a fi un an productiv, pe de o parte, agreabil pe de alta.

Perspective profesionale pentru Dragon in Anul Sarpelui 2013-2014
Gandindu-se putin cam in ce directie ar dori sa evolueze cariera sa si straduindu-se sa profite de oportunitatile ivite, Dragonul poate face progrese considerabile in Anul Sarpelui 2013. Anul 2013 ii va permite sa-si dezvolte aptitudinile si sa demonstreze de ce potential dispune. Drept urmare, va produce o impresie buna. Iar progresele pe care le va face acum pot capata o valoare considerabila in viitorul ceva mai indepartat, despre care vom vorbi mai mult intr-un horoscop pentru anii urmatori.

Situatia financiara a Dragonului in Anul Sarpelui 2013


Desi Dragonul se va bucura de o crestere a veniturilor sale, este posibil ca acest an, Anul Sarpelui 2013-2014, sa fie costisitor din punct de vedere financiar. Acest lucru s-ar putea datora cheltuielilor pe care va fi nevoit sa le faca, in special pentru familie si casa. Ca atare, Dragonul trebuie sa-si supravegheze atent resursele financiare in acest an.


Relatiile interumane 
Pe parcursul acestui an, Dragonul va avea cu ce sa-si ocupe timpul liber. Totusi, va trebui sa fie atent ca indatoririle sa nu-i afecteze prea mult nici viata de familie, nici cea sociala. Daca va tine cont doar de munca si responsabilitati, exista posibilitatea ca in Anul Sarpelui 2013-2014 raporturile in care se afla cu cei apropiati sa se deterioreze. In anul acesta este foarte impoortant ca cei nascuti in zodia Dragon sa incerce sa pastreze un oarecare echilibru intre diferitele activitati si obligatii si sa le acorde si celor din jur atentia cuvenita. Tinand seama de acest sfat, Dragonul poate avea parte de o viata personala placuta, care ii va da ocazia sa treaca prin momente fericite, de mare satisfactie.

sursa foto: horoscopul dragostei