Specialistii site-ului nostru iti ofera si previziuni anuale pentru zodiacul european pentru fiecare zodie. Citeste si horoscopul anului 2014 pentru zodia ta europeana, pe domenii de interes: dragoste, cariera si financiar.

Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Horoscop Sobolan 2013

Horoscop Chinezesc Sobolan 2013
Horoscop Chinezesc Sobolan 2013

Anul Sarpelui incepe in data de 10 februarie 2013. Chiar daca nu va fi cel mai calm an pentru Sobolan, el poseda niste calitati admirabile, care il vor ajuta sa treaca de momentele mai dificile si sa ajunga la sfarsitul Anului Sarpelui mai intelept si mai experimentat. Va fi stimat pentru realizarile lui. Sobolanul este, in definitiv, un adevarat supravietuitor, care are, din fericire, un talent cu totul deosebit : orice eveniment s-ar produce, el stie cum sa procedeze pentru ca situatia sa se intoarca in avantajul sau. Anul 2013 ii va pune la incercare acest talent mai mult decat oricare alt an! Dar tot ceea ce va invata si va acumula pe parcursul lui il va ajuta sa progreseze, semintele acumularilor germinand in contul viitoarelor succese!
In Anul Sarpelui 2013 Sobolanul trebuie sa incerce sa nu isi asume riscuri inutile. Chiar daca este decis sa-si forteze norocul intr-o incercare disperata de a avea parte de o soarta mai buna, este necesar sa cerceteze cu atentie orice proiect si orice investitie care il tenteaza. Sau orice tranzatie noua. El trebuie sa valorifice termenii contractuali si obligatiile care ii sunt impuse. Si in acest caz, precautia si vigilenta pot preveni problemele ori neintelegerile din etapele urmatoare.

Serviciu
Sobolanii care isi cauta o slujba vor trebui sa dea dovada de perseverenta. In afara de cautarea propriu zisa a locurilor de munca vacante, este necesar sa se gandeasca la mai multe metode de punere in valoare si de utilizare a telentelor si experientei pe care o detin. Apeland putin la ajutorul imaginatiei, pot largi paleta oportunitatilor, ceea ce va conduce la o deschidere ce se poate dezvolta de o maniera incurajatoare, in urmatorii cativa ani.

Daca Sobolanul a primit de curand noi sarcini de serviciu, sau daca le primeste pe parcursul Anului Sarpelui, este necesar sa-si propuna ca mai intai sa se familiarizeze cu ele. In plus, trebuie sa se foloseasca de toate posibilitatile de perfectionare care i se propun. In afara de faptul ca ii vor imbunatati perspectivele de viitor, acestea ii vor permite sa-si descopere noi talente, care ii vor fi utile mai tarziu.

Familie si relatii
Chiar daca relatiile familiare vor trebui tratate cu mare grija, zodia Sobolan va avea satisfactii deosebite datorita succeselor inregistrate de persoanele la care tine. In perioadele mai dificile ale anului, el ar putea constata ca ar fi nimerit sa le sugereze cateva activitati care sa dea tuturor sansa sa se destinda si sa se distreze. O iesire la iarba verde ori o intrunire cu prietenii poate fi un tonic ideal! Anul Sarpelui te face cateodata sa ai parte de momente urate, care iti lasa un gust amar, insa iti aduce si bucurii. Iar Sobolanul este pe deplin capabil sa grabeasca venirea acestor momente fericite.

In cursul anului 2013, Sobolanului ii va face placere sa duca o viata sociala intensa, intalnindu-se cu amicii sau participand la unele evenimente sociale mai importante. Viata va fi deosebit de intensa pentru Sobolanii necasatoriti, carora li se va da ocazia, cu generozitate, de a se afla in mijlocul oamenilor si de a-si face noi prieteni. Totusi, in cazul in care este vorba despre o relatie mai serioasa, este bine ca Sobolanii sa nu se grabeasca, sa lase ca noua prietenie sa evolueze gradat, fara sa faca vreun angajament.

Sanatate
Avand in vedere ca Anul Sarpelui 2013 va fi un an trepidant pentru el, este necesar ca Sobolanul sa aiba grija de el. Trebuie sa manance bine si sa faca exercitii fizice regulate. Daca se implica prea mult in activitatile pe care le desfasoara fara sa se gandeasca la sanatatea sa, s-ar putea simti obosit - daca nu cumva chiar va avea de suferit din cauza epuizarii fizice si psihice.

sursa foto: horoscop zilnic