Specialistii site-ului nostru iti ofera si previziuni anuale pentru zodiacul european pentru fiecare zodie. Citeste si horoscopul anului 2014 pentru zodia ta europeana, pe domenii de interes: dragoste, cariera si financiar.

Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc 2013 Porc/Mistret

horoscop chinezesc porc 2013
Sfaturi de care ar trebui sa tina cont zodia Porc in Anul Sarpelui 2013-2014
Perspective generale pentru zodia Porc
Acesta este un an care il va pune pe Porc la incercare. Chiar daca perspectivele lui profesionale si financiare sunt bune, trebuie sa aiba grija de relatiile pe care le are cu ceilalti. In schimb, anul 2013 este un an bun pentru dezvoltarea aptitudinilor si intereselor.

Perspective profesionale pentru zodia Porc in Anul Sarpelui 2013
Porcul va avea parte de cateva oportunitati interesante in Anul Sarpelui 2013. Sansele lui de progres sunt excelente. In 2013 trebuie sa se hotarasca ce doreste sa realizeze, apoi sa actioneze pentru a obtine ceea ce vrea. Orice initiativa poate da rezultate satisfacatoare, cu consecinte pozitive in viitor. Pe plan profesional, Porcul o poate duce foarte bine in Anul Sarpelui Negru de apa 2013-2014. 

Perspectivele financiare pentru zodia Porc in Anul Sarpelui 2013
An favorabil, deoarece numerosi Porci se vor bucurade o cresterea veniturilor. In plus, dand o intrebuintare profitabila unuia dintre hobby-urile sau aptitudinile lor, unii pot obtine si venituri suplimentare. De aceea, ar fi indicat ca Porcul sa fie mai econom. Totodata, in cazul in care intentioneaza sa faca o achizitie majora, trebuie sa se gandeasca bine inainte de a intra in magazin. Administrarea corecta a banilor si timpul folosit pentru a cantari obiectele care ar merita achizitionate pot duce la rezultate mult mai satisfacatoare decat graba.

Perspectivele relationale pentru zodia Porc in Anul Sarpelui 2013
In 2013 este foarte important ca Porcul sa acorde atentie parerilor si sentimentelor celor din jurul lui. De asemenea, trebuie sa-i consulte pe cei apropiati ori de cate ori vrea sa puna in aplicare un plan sau sa desfasoare o anumita activitate. Spiritul de independenta, obtuzitatea si chiar incapatanarea, manifestate intr-o masura prea mare, pot duce la divergente de opinii si la momente penibile. Dar, daca nativul Porc nu uita acest lucru, viata personala ii poate prilejui clipe placute, de mari bucurii.