Specialistii site-ului nostru iti ofera si previziuni anuale pentru zodiacul european pentru fiecare zodie. Citeste si horoscopul anului 2014 pentru zodia ta europeana, pe domenii de interes: dragoste, cariera si financiar.

Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Zodiac Chinezesc 2013

Horoscop Chinezesc 2013 - Anul Sarpelui Negru de apa 2013

In momentul acesta leneveste tacut, complet nemiscat, pe sub niste pietre sau printre ierburi inalte. Insa in momentul urmator isi poate lua complet prin surprindere prada, ucigand-o cu veninul sau. Nu-l subestimati niciodata pe sarpe.
Si nu subestimati nici acest an.

Anul Sarpelui 2013 incepe in ziua de 10 ianuarie 2013  si tine pana  in ziua de 31 ianuarie 2014
Conform Zodiacului Chinezesc, Anul Sarpelui este, in general, un an al schimbarilor senzationale si al evenimentelor istorice. 2013 nu va face exceptie de la aceasta regula.
Pe plan politic, Horoscop Chinezesc 2013 anunta un an deosebit de bogat in evenimente semnificative, printre care cateva modificari de anvergura. Instabilitatea politica care caracterizeaza anii Sarpelui a fost remarcabila in special in 1989, cand in Europa de Est s-au prabusit atat de multe regimuri comuniste. Iar in 2013 se vor petrece, din nou, transferuri de putere.
Una dintre caracteristicile principale ale anilor Sarpelui este accentul pus pe educatie si dezvoltare. Multi oameni vor hotari sa-si valorifice sau sa deprinda noi cunostinte, despre care cred ca ar putea fi importante pentru ei. Pe de alta parte, o multime de oameni isi vor propune sa aiba mai multa grija de ei insisi. Dorind sa-si protejeze sanatatea, cererea pentru aparatura de gimnastica va creste. Asa cum va creste si interesul pentru aerobica, yoga, tai chi si alte exercitii care imbunatatesc conditia fizica si psihica.

Pe de alta parte, in Anul Sarpelui se vor afla in centrul atentiei si artele, in domeniul carora vor aparea in cursul acestui an cateva tendinte si stiluri noi. In special moda va suferi modificari importante, deoarece in 2013 vor fi prezentate cateva modele ingenioase, care vor ajunge in mare voga, marcand inceputul unei noi ere in vestimentatie. Dar si in lumea muzicii vor aparea niste staruri noi, care, in afara de faptul ca se vor bucura de o larga audienta, vor avea un puternic impact asupra anilor urmatori. Toti anii Sarpelui favorizeaza originalitatea.

In acelasi timp, Anul Sarpelui 2013 este, in general, foarte prielnic afacerilor si proiectelor de anvergura. Cateva concernuri internationale importante vor fuziona, asa incat cei care sunt pregatiti sa se adapteze si sa profite de oportunitatile oferite de piata mondiala, se vor bucura de succese notabile. Dar, chiar daca Anul Sarpelui 2013 este favorabil intreprinzatorilor, investitorii vor trebui sa fie prudenti,. In anii precedenti,  Sarpele a demonstrat ca in anii guvernati de el, instabilitatea bursei de valori este foarte mare. Nu trebuie decat sa ne amintim, de exemplu, de crahul care a zguduit in 1929 Wall Street-ul. Si in 2013 vor fi fluctuatii majore la bursele din intreaga lume. Unele din ele vor provoca adevarate dezastre financiare, cauzate de rapiditatea cu care se vand actiunile in momentul in care preturile scad sub un anumit prag. Un val de vanzari se poate transforma practic instantaneu intr-un adevarat torent. De aceea, orice fluctuatie bursiera ar trebui sa fie un avertisment salutar pentru orice investitor. Fiti cu ochii in patru! In loc sa va expuneti in joc toate fondurile pe o piata atat de instabila, mai bine asigurati-va averea. Prudenta si intelepciunea sunt doua cuvinte cheie in Anul Sarpelui 2013.