Specialistii site-ului nostru iti ofera si previziuni anuale pentru zodiacul european pentru fiecare zodie. Citeste si horoscopul anului 2014 pentru zodia ta europeana, pe domenii de interes: dragoste, cariera si financiar.

Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc Capra/Oaie 2013

Horoscop Chinezesc Capra Oaie  Anul Sarpelui 2013-2014
Sfaturi de care ar trebui sa tina cont Capra in Anul Sarpelui 2013-2014

Perspective generale pentru zodia Capra/Oaie

Anul Sarpelui 2013-2014 se anunta un an in care se intrevedeo schimbare majora in soarta Caprei. Pentru a profita de aceasta sansa trebuie sa-si stabileasca obiective clare, apoi sa se straduiascasasi le atinga. Initiativa si aplombul ii vor fi rasplatite. Caprele mai timide ar trebui sa incerce sa fie mai putin rezervate, mai increzatoare in fortele proprii. Daca face un efort ca sa profite de acest an, anul Sarpelui 2013, Capra poate da rezultate de-a dreptul excelente.


Perspective profesionale pentru zodia Capra/Oaie in Anul Sarpelui 2013

Din punct de vedere profesional este un an cu perspective foarte bune, in care se vor ivi numeroase sanse noi. Este momentul pentru Capra ca sa avanseze, sa mearga inainte. Folosindu-si talentele, Capra va evolua si va fi multumita de sine insasi. Pe tot parcursul anului 2013 Capra trebuie sa-si puna in valoare ideile si sa incerce sa profite de oportunitatile care se vor ivi.


Perspectivele financiare pentru zodia Capra/Oaie in Anul Sarpelui 2013

Din punct de vedere financiar, se intrevede un an bun, dar, ca de obicei, Capra va fi tentatasa-si risipeasca banii. Nu va avea nimic de pierdut daca in anul Sarpelui 2013 va incerca sa tina un control ceva mai strict asupra baierilor pungii. De asemenea, in acest an, Capra ar trebui sa-si propuna sa-si mareasca fondurile de rezerva.

Perspectivele relationale pentru zodia Capra/Oaie in Anul Sarpelui 2013

In ceea ce priveste relatiile interumane, se prevad multe evenimente fericite, atat in familie, cat si alaturi de prieteni. In plus, anul Sarpelui va capata importanta si datorita unor succese, unele obtinute de Capra, altele de cei apropiati. Pe plan social, acesta va fi, de asemenea, un an activ, care ii va da ocaziasa lege cateva prietenii noi si sa seataseze de o persoana de sex opus care va deveni foarte importanta pentru ea.                                                                                 sursa foto: Horoscop zilnic