Specialistii site-ului nostru iti ofera si previziuni anuale pentru zodiacul european pentru fiecare zodie. Citeste si horoscopul anului 2014 pentru zodia ta europeana, pe domenii de interes: dragoste, cariera si financiar.

Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc Cal 2013

horoscop chinezesc zodia cal 2013
Sfaturi de care ar trebui sa tina cont Calul in Anul Sarpelui 2013-2014

Perspective generale pentru zodia Cal
Anul Sarpelui 2013-2014 se anunta a fi un an dificil pentru zodia Cal. Pe tot parcursul lui, Calul trebuie sa fie atent la ceea ce se petrece in jurul lui si sa dea atentie opiniilor celor apropiati. In acest an nu-si poate permite sa fie prea independent, asa cum are tendinta in general in viata. Dar de aproape tot ceea ce va face acum, chiar daca nu este vorba decat despre niste masuri preliminare in vederea punerii in aplicare a unor proiecte viitoare, Calul poate beneficia in anul urmator, un an care va fi guvernat de propriul sau semn zodiacal.

Perspective profesionale pentru zodia Cal in Anul Sarpelui 2013
Din punct de vedere profesional este un an care necesita precautie. Nativul Cal va trebui sa se acomodeze cat mai bine cu situatiile in care se va afla. Totodata, este necesar sa profite din plin daca i se va oferi sansa sa se perfectioneze, sa urmeze un curs. Progresele facute s-ar putea sa fie destul delimitate, insa cunostintele acumulate in acest an se vor transforma adesea, pe viitor, in mijloace strict necesare obtinerii unor succese viitoare, despre care insa vom vorbi intr-un horoscop pentru anii urmatori.

Perspectivele financiare pentru zodia Cal in Anul Sarpelui 2013
In acest an ar putea aparea multe tentatii, dupa cum pot fi necesare cheltuieli mari, in special pentru familie si casa. Ca urmare, Calul va trebui sa-si administreze cu grija banii si sa fie cat mai retinut si cumpatat in cheltuieli. Nu este momentul sa-si asume riscuri.

Perspectivele relationale pentru zodia Cal in Anul Sarpelui 2013
In ceea ce priveste relatiile interumane, Calul va trebui sa tina cont pe tot parcursul anului de opiniile celor apropiati. Daca are vreo idee sau un plan, este indicat sa discute cu ei. Totodata, ar fi bine sa aiba grija sa se implice mai mult in viata familiei, deoarece exista posibilitatea ca, uneori, problemele personale sa-l preocupe mult prea mult. Si din punct de vedere relational este un an care implica multa precautie din partea nativului Cal. Fiecare pas pe care il va face trebuie facut abia dupa ce a fost gandit bine.