Specialistii site-ului nostru iti ofera si previziuni anuale pentru zodiacul european pentru fiecare zodie. Citeste si horoscopul anului 2014 pentru zodia ta europeana, pe domenii de interes: dragoste, cariera si financiar.

Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc Cocos 2013

horoscop chinezesc 2013 cocos zodiac
Sfaturi de care ar trebui sa tina cont zodia Cocos in Anul Sarpelui 2013-2014

Perspective generale pentru zodia Cocos
In mult mai echilibratul an al Sarpelui, Cocosul va avea mai des ocazia sa-si desfasoare activitatile in stil propriu. De aceea, pentru el, aceasta se va dovedi o perioada satisfacatoare. Horoscopul anului 2013 Cocos anunta un an in care actiunile si eforturile sale vor fi bine rasplatite.


Perspective profesionale pentru zodia Cocos in Anul Sarpelui 2013

In anul 2013, Cocosul va fi capabil sa-si utilizeze eficient aptitudinile si talentele. Aratandu-se dornic sa realizeze ceva si profitand de oportunitatile oferite, nativul Cocos va face progrese frumoase, imbunatatindu-si totodata perspectivele de viitor. Dar trebuie sa aiba grija ca cei din jur sa observe cat de importanta este contributia sa. Chiar daca, pentru a le atrage atentia, va fi nevoit sa sune din trambita! In Anul Sarpelui de Apa nu este cazul sase vanda ieftin!


Perspectivele financiare pentru zodia Cocos in Anul Sarpelui 2013
Horoscopul 2013 Financiar pentru zodia Cocos anunta un an bun pentru acest semn zodiacal. Totusi, unii Cocosi fiind recunoscuti pentru dovezile de risipa pe care le dau, este bine ca toti sa stie ca ar fi avantajati daca si-ar tine sub control strict baierile pungii.

Perspectivele relationale pentru zodia Cocos in Anul Sarpelui 2013
Un an activ pe plan familial, cat si social. In 2013 Cocosul va depune multe eforturi pentru a-i ajuta si sfatui pe cei din jurul lui. Rolul important pe care il va juca si comportamentul lui binevoitor vor fi foarte apreciate. Dar trebuie sa aiba grija ca acasa sa nu-si ocupe timpul numai cu munca. Oricine trebuie sa se mai distreze din cand in cand. In aceasta idee, ar fi bine sa incurajeze activitatile care sunt pe placul tuturor membrilor familiei sale. Cand va iesi in societate, Cocosul va fi in plina forma. Celor care isi cauta prieteni noi sau un iubit, Anul Sarpelui le ofera perspective minunate.                                           sursa foto: Horoscop urania